Grootste aanbod
grote flessen wijn

Gratis verzending
vanaf 50 euro

ma-vr <16u besteld,
zelfde dag verstuurd

AIX Magnum wijn

Blog -

AIX Magnum wijn

AIX Magnum Wijn: Een heerlijke betaalbare Franse Rosé in groot formaat

AIX Magnum is een premium roséwijn die wordt geproduceerd in de Provence, een van de bekendste wijnstreken ter wereld. Deze heerlijke wijn staat bekend om zijn fruitige smaak, lichtroze kleur en elegante flesontwerp. In dit artikel bespreken we de kenmerken van AIX Magnum en waarom het een uitstekende keuze is voor wijnliefhebbers over de hele wereld.

Kenmerken van AIX Wijn

AIX wijn wordt geproduceerd met de beste druiven van de Provence, een regio die bekend staat om zijn milde klimaat en vruchtbare bodem. De druiven worden met de hand geplukt en vervolgens zorgvuldig geperst om de hoogste kwaliteit sap te verkrijgen. De wijn heeft een lichtroze kleur en een fruitige smaak, met hints van rode bessen en citrusvruchten. AIX Magnum heeft een alcoholgehalte van 13% en wordt geserveerd bij een temperatuur van 8-10°C.

Waarom AIX Magnum een uitstekende keuze is

Er zijn verschillende redenen waarom AIX Magnum wijn een uitstekende keuze is voor wijnliefhebbers. Ten eerste is het een premium wijn met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is verkrijgbaar tegen een redelijke prijs en biedt een kwaliteit die vergelijkbaar is met veel duurdere wijnen.

Perfect voor warme zomerdagen

Ten tweede is AIX Magnum wijn perfect geschikt voor warme zomerdagen en past het bij veel verschillende gerechten, zoals salades, gegrilde vis en lichte pastagerechten. Tot slot is het elegante flesontwerp van AIX Magnum wijn ook een pluspunt. Het maakt een mooie aanvulling op elke tafel en is een geweldig cadeau voor wijnliefhebbers.

AIX Magnum bij Groteflessenwijn.nl

Bij Groteflessenwijn.nl hebben we AIX wijnen in verschillende formaten:

  • Magnum (1,5 liter) 
  • Jeroboam (3 liter)
  • Methusalem (6 liter)
  • Nebukadnezar (15 liter)

Bekijk hier onze AIX collectie