Grootste aanbod
grote flessen wijn

Gratis verzending
vanaf 50 euro

ma-vr <16u besteld,
zelfde dag verstuurd

ZAKELIJK & RELATIEGESCHENKEN

ZAKELIJK

VERRIJK ONVERGETELIJKE MOMENTEN MET GROTEFLESSENWIJN.NL

DE VOORDELEN VAN GROTEFLESSENWIJN.NL

Op zoek naar een relatiegeschenk met een buitengewone en gedenkwaardige ervaring? Dan ben je bij ons op het juiste adres. We begrijpen dat elk gebaar van waardering uniek moet zijn. Daarom presenteren we met trots onze mogelijkheden om een grote fles kwaliteitswijn nog specialer te maken!

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE RELATIEGESCHENKEN?

EYECATCHERS DIE DE AANDACHT TREKKEN

Onze relatiegeschenken zijn meer dan alleen een presentatie; ze zijn een kunstwerk op zichzelf. Met flessen die groter zijn dan jouw ego, trek je onmiddellijk alle aandacht bij iedere genodigde op jouw feest!

KWALITEITSWIJNEN VOOR EEN SMAAKVOLLE ERVARING

Bij GroteFlessenWijn.nl staan we voor niets minder dan uitmuntendheid. Onze selectie van kwaliteitswijnen wordt zorgvuldig samengesteld om de meest veeleisende smaakpapillen te verwennen. Een slok van onze met zorg gekozen wijnen is een reis door de smaakvolle kunst van wijnmakerijen over de hele wereld.

GEEF EEN GROTE FLES 

DE ULTIEME BLIJK VAN WAARDERING

MAATWERK

Er is geen krachtiger manier om waardering te tonen dan met een gebaar dat lang meegaat. Onze grote flessen wijn zijn niet alleen een geschenk; ze zijn een symbool van erkenning en respect. Door jouw (bedrijfs)naam te verbinden aan zo'n bijzonder geschenk, laat je een blijvende indruk achter die niet snel vergeten wordt!

MAAK EEN UNIEK GESCHENK NOG UNIEKER

Met een persoonlijk tintje maken wij onze eyecatchers nog unieker! Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Heb je zelf een leuk idee of een speciale wens? Alles is mogelijk en we denken graag met je mee! 

EEN GREEP UIT ONZE MOGELIJKHEDEN

DE VOORDELEN VAN GROTEFLESSENWIJN.NL

1

LUXE VERPAKKING

Wil je flessen worden gepresenteerd in een luxe verpakking die de ontvanger uitnodigt om het mysterie te onthullen en de prachtige inhoud te ontdekken.

2

GLASGESNEDEN LOGO

Voeg een uniek merkelement toe door jouw (bedrijfs)logo in glas te laten snijden op de fles. Een meesterwerk dat de identiteit van jouw bedrijf perfect weergeeft.

3

LUXE HOUTEN KIST

Voor een vleugje elegantie en een blijvende indruk wordt elke fles geleverd in een sjiek houten kistje dat de presentatie naar een hoger niveau tilt.

4

MAATWERK

Heb je een specifiek concept in gedachten? Onze maatwerk opties stellen je in staat om een geschenk te creëren dat volledig aansluit bij jouw visie en boodschap.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij GroteFlessenWijn.nl staan we klaar om samen met jou een onvergetelijk relatiegeschenk te creëren dat de tand des tijds doorstaat. Onze exclusieve collectie biedt eindeloze mogelijkheden om jouw (bedrijfs)naam te verbinden aan betekenisvolle momenten.

Benieuwd naar hoe we jouw volgende relatiegeschenk kunnen transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Samen brengen we jouw visie tot leven en creëren we een geschenk dat lang herinnerd zal worden.

Scan de QR-code op de flyer om direct naar onze website te gaan of bel ons op [telefoonnummer] om meer te ontdekken. GroteFlessenWijn.nl - Waar Grootsheid en Waardering Samenkomen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

U kunt te allen tijde zakelijk bestellingen doen via onze webshop. Wilt u liever voorafgaand contact met ons hebben over de mogelijkheden, dan staan onze accountmanagers voor u klaar. Voor reguliere bestelling kunt u zowel via de site als via uw contactpersoon uw bestelling doorgeven. Deze zullen wij dan zo snel mogelijk voor u afhandelen. 

Wilt u naast flessen wijn ook cadeauverpakkingen of andere extra's mee-bestellen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.