Grootste aanbod
grote flessen wijn

Gratis verzending
vanaf 50 euro

ma-vr <16u besteld,
zelfde dag verstuurd

Origineel wijncadeau

Blog -

Origineel wijncadeau

Een origineel wijncadeau? Een grote fles wijn!

Je bent op zoek naar een origineel wijncadeau? Het is geweldig om je familie, vrienden of jouw zakelijke relaties te verrassen en/of te bedanken met een mooie fles wijn.  Maar wat nou als je op zoek bent naar net iets anders? Of iets speciaals? Met een grote fles wijn geef je iemand pas echt een uniek wijncadeau!

Een grote fles wijn, een unieke ervaring

Met een grote fles wijn trek je niet alleen de aandacht op het feestje, maar geef je ook echt een unieke ervaring. Het is naast een pronkstuk om te geven ook nog eens een feestje om te ontvangen! Geef je het een mooie plek in je wijnrek? Of trakteer je vanavond nog alle aanwezigen en laat je iedereen meegenieten van deze mooie fles? Het uitschenken van de wijn is al een ervaring an sich!

Een betere rijping

Hoewel grote flessen wijn mooi zijn voor het oog, rijpen ze ook nog eens mooier dan dezelfde wijn uit een kleinere fles. Zo kun je stellen dat hoe groter de fles is, des te beter de wijn kan rijpen. Zo geef je naast een mooie kwaliteitswijn ook nog een fles met een eigen verhaal. 

Maak mooie momenten bijzonder

Met het verhaal, de kwaliteit en het formaat heb je zeker een origineel wijncadeau te pakken en maak je van een mooi moment een bijzonder moment.  Ontkurk je hem direct als je ‘m krijgt of bewaar je ‘m voor een ander geschikt moment? Je kunt de wijn namelijk prachtig plaatsen in je wijnrek, de kelder of op de schouw als accessoire voor het oog. 

Zo kun je al genieten van de wijn, nog voor je hem opent en daarnaast kan de wijn goed rijpen. Haal de wijn pas tevoorschijn op een mooie gelegenheid, zoals bijvoorbeeld op een  jubileum en maak momenten zoals deze nog bijzonderder!

Alle voordelen op een rijtje

Je begrijpt nu precies waarom een grote fles wijn het meest originele wijncadeau is. Het is dus niet alleen leuk om te ontvangen maar ook hartstikke leuk om te geven! We hebben voor jou nog even een alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Verrassend groot formaat
  • Een bijzondere en unieke ervaring
  • Mooiere rijping van de wijn in een grote fles
  • Perfect voor bijzondere momenten
  • Een prachtig accessoire voor je wijnverzameling